Forma do pieczenia bagietek

87,90 zł 99,90 zł z podatkiem VAT
  • Blacha do pieczenia
  • Czarny
Numer artykułu: 10040541
Forma do pieczenia bagietek
87,90 zł 99,90 zł z podatkiem VAT
Również dostępne w innych stanach produktu
  • Kup z lekkimi śladami użytkowania  
    Produkt był testowany przez klientów lub używany przez krótki czas. Artykuł ma tylko lekkie ślady użytkowania, takie jak zadrapania lub uszkodzenia pudełka/opakowania zewnętrznego. Produkt ma wszystkie oryginalne funkcje i został przetestowany. Oferujemy 3 lata gwarancji.
    85,99 zł 99,90 zł
  • Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko! Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!
  • Czas dostawy: 5 - 7 dni Czas dostawy: 5 - 7 dni
  • Ekspresowa dostawa
  • 14 dni na zwrot
  • Darmowa dostawa nad 215 zł Darmowa dostawa przy płatności kartą lub przelewem bankowym. Nie dotyczy towarów ponadgabarytowych.

Zalety

  • Świeże we francuskim stylu: ekskluzywna forma do pieczenia bagietek

  • Nieprzywierająca powłoka: chleb łatwo odchodzi od formy

  • Wysoka jakość: wykonana z wytrzymałej stali węglowej

Szczegóły dot. produktu

Niepowtarzalna przyjemność z pieczenia chleba we francuskim stylu: Dzięki wyrafinowanej tacy do bagietek od Feelino firmy Klarstein można teraz samodzielnie wypiekać pyszne białe chlebki. Blacha do pieczenia składa się z kilku wgłębień, w których ciasto chlebowe podczas procesu pieczenia wygina się, nadając mu oryginalny kształt bagietki. Wykonana z wysokiej jakości stali węglowej forma do bagietek ma wiele zalet: posiada dobrą powłokę nieprzywierającą, jest bezpieczna dla żywności i łatwa do czyszczenia. Ponadto blacha do pieczenia chleba jest wyposażona w specjalną perforację, która zapewnia optymalne rozprowadzanie ciepła, a tym samym bardzo równomierne rezultaty pieczenia. Dzięki temu świeża bagietka będzie miała równomiernie brązową, chrupiącą skórkę. Dzięki wstępnie uformowanym wgłębieniom tacy do bagietek można przygotować kilka chrupiących, świeżych bagietek naraz.

Do wina, wykwintnego deseru serowego, wybornego fondue lub rosołu: dzięki ekskluzywnej tacy do bagietek od Feelino by Klarstein możesz teraz z łatwością samodzielnie wypiekać francuski biały chleb!

Podstawowe informacje

  • Ekskluzywna forma do pieczenia do bagietek
  • Z zagłębieniami do formowania białych chlebów
  • Materiał: wysokiej klasy stal węglowa
  • z nieprzywierającą powłoką
  • Specjalna perforacja zapewniająca dobre rozprowadzanie ciepła
  • Równomiernie wypieczone chleby z chrupiącą skórką
  • Łatwe czyszczenie
  • Jednoczesne pieczenie większej ilości bagietek
  • Dostępne dla 2, 3 lub 4 bagietek
Numer artykułu: 10040541

Wymiary i szczegóły techniczne

  • Wymiary: ok. 38 x 2,4 x 16 cm (szer. x wys. x gł.)

Co zostanie dostarczone?

  • 1 x blacha / forma do pieczenia bagietek

Warunki dostawy

Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!

Czas dostawy: 5 - 7 dni

99.9 zł

Opinie klientów
22 Oceny

Nie ma komentarzy do tego artykułu.

Opinie klientów z innych krajów
sprawdzona opinia 22/05/2024

Leichte , gut funktionierende Backform. Sehr schön gebackene Brote lassen sich gut auslösen. Rascher Versand, hätte gleich 2 Stück bestellen sollen!

Lekka, dobrze funkcjonalna forma do pieczenia. Pięknie wypieczone pieczywo można łatwo wypuścić. Szybka wysyłka, powinienem zamówić 2!

sprawdzona opinia 20/05/2024

Guter Artikel

Dobry artykuł

sprawdzona opinia 14/05/2024

Das Backblech kam in einem überdimensionalen großen Karton an. Verpackung war unbeschädigt, dass Backblech ohne Beschädigung. Weiter kann ich keine Beurteilung abgeben, da ich es noch nicht ausprobiert habe.

Blacha do pieczenia przyszła w dużym, dużym pudełku. Opakowanie było nieuszkodzone, a blacha do pieczenia nieuszkodzona. Nie mogę nic więcej komentować, ponieważ jeszcze tego nie próbowałem.

sprawdzona opinia 14/05/2024

coole Backform

chłodna forma do pieczenia

sprawdzona opinia 14/05/2024

Noch nicht ausprobiert Das Backblech kam in einem überdimensionalen großen Karton an. Verpackung war unbeschädigt, dass Backblech ohne Beschädigung. Weiter kann ich keine Beurteilung abgeben, da ich es noch nicht ausprobiert habe.

Jeszcze nie wypróbowane Blacha do pieczenia została dostarczona w dużym, dużym pudełku. Opakowanie było nieuszkodzone, a blacha do pieczenia nieuszkodzona. Nie mogę nic więcej komentować, ponieważ jeszcze tego nie próbowałem.

sprawdzona opinia 02/01/2024

Es funktioniert, wenn man den Zeig beherrscht…

Działa, jeśli opanujesz wskaźnik...

sprawdzona opinia 22/12/2023

Klare Kaufempfehlung!

Jasne zalecenie zakupu!

sprawdzona opinia 17/12/2023

Hat super funktioniert

Działało świetnie

sprawdzona opinia 08/11/2023

Alles bestens

Wszystko w porządku

sprawdzona opinia 31/10/2023

Sehr schnelle Lieferung. Produkt wie beschrieben

Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem

sprawdzona opinia 14/10/2023

Funktioniert super! Top Qualität!

Działa świetnie! Najwyższa jakość!

sprawdzona opinia 17/09/2023

Super für Baguettes, nix anderes mehr!

Świetne do bagietek i nic więcej!

sprawdzona opinia 22/08/2023

Das Blech macht was es soll. Nichts auszusetzen...

Blacha robi to co powinna. Nie ma na co narzekać...

sprawdzona opinia 12/08/2023

Baguette wird tatsächlich damit sehr gut gebacken. Es wird gleichmäßig braun. Was mir persönlich sehr gut gefällt ist, dass die Form sehr gut zu reinigen ist.

Bagietka faktycznie bardzo dobrze się z nią piecze. Zarumieni się równomiernie. To, co mi osobiście bardzo się podoba, to to, że kształt jest bardzo łatwy w czyszczeniu.

sprawdzona opinia 01/07/2023

Ich kann diesen Artikel leider nicht bewerten da ich ihn nicht für mich persönlich gekauft habe.

Niestety nie mogę ocenić tego przedmiotu, ponieważ nie kupiłem go dla siebie.

sprawdzona opinia 17/04/2023

Mit diesem Baguette Backblech gelingen die Baguettes gleich viel besser. Zuvor habe ich die Baguettes geformt auf ein normales Bachblech gegeben. Die Ergebnisse waren optisch i.O. aber seit dem ich mit den speziellen Baguette Backblech arbeite will ich es nicht mehr missen. Klare Empfehlung an jeden der wie ich sagt "das Auge isst mit".

Dzięki tej blasze do pieczenia bagietek bagietki wychodzą znacznie lepsze. Wcześniej uformowałam bagietki i ułożyłam je na zwykłej blasze do pieczenia. Wizualnie rezultaty były w porządku, ale odkąd zaczęłam pracować ze specjalną blachą do pieczenia bagietek, nie chcę się już bez niej obejść. Jasna rekomendacja dla każdego, kto tak jak ja twierdzi, że „oko też je”.

sprawdzona opinia 06/01/2023

Eine kurze Anwendungs -/ Reinigungsbeschreibung ggf. gegen dezenten Aufpreis wäre kundenfreundlich.

Krótki opis zastosowania/czyszczenia, w razie potrzeby za dyskretną opłatą dodatkową, byłby przyjazny dla klienta.

sprawdzona opinia 02/01/2023

ich bin mit dem Backergebnis sehr zufrieden. Die Ecken sind allerdings sehr scharf/spitz, also Vorsicht!!!

Jestem bardzo zadowolona z efektów pieczenia. Jednakże rogi są bardzo ostre/szpiczaste, więc należy zachować ostrożność!!!

sprawdzona opinia 01/01/2023

Gutes Produkt Schnelle Lieferung Gute Qualität

Dobry produkt Szybka dostawa Dobra jakość

sprawdzona opinia 01/01/2023

Schnelle Lieferung Gute Qualität

Szybka dostawa Dobra jakość

sprawdzona opinia 27/12/2021

Habe mir zu Weihnachten diese Baguette Muldenform gekauft. Super schnelle Lieferung! Habe noch nie Baguette gebacken und habe es damit jetzt ausprobiert. Die Löcher im Blech sind sehr klein der Teig fließt nicht raus. Habe backtrennspray benutzt und die Baguettes sind ohne Probleme und ohne zu kleben aus der Form „gerutscht“! Die Temperatur von 250 Grad mit Dampfstoss Funktion hat das Blech gut ausgehalten. Alle Baguettes sind gleichmäßig goldbraun geworden, aber das liegt vermutlich eher am guten Backofen :) Reinigung nur mit feuchten Lappen und alles war sofort restlos sauber. Ein kleiner Abzug dafür, dass das Blech sehr leicht ist . Für 4 Baguettes auf Dauer vielleicht zu leicht und instabil. Aber für den Preis völlig in Ordnung. Werde jetzt wohl immer selbst Baguettes backen !

Kupiłam tę formę do bagietek na Boże Narodzenie. Bardzo szybka dostawa! Nigdy wcześniej nie piekłam bagietki, a teraz spróbowałam. Otwory w blasze są bardzo małe i ciasto nie wypływa. Użyłam sprayu ułatwiającego pieczenie i bagietki „wysunęły się” z formy bez problemu i bez sklejania! Taca dobrze wytrzymał temperaturę 250 stopni z funkcją silnego uderzenia pary. Wszystkie bagietki wyszły równomiernie złocistobrązowe, ale to pewnie zasługa dobrego piekarnika :) Czyszczenie tylko wilgotną ściereczką i od razu wszystko było całkowicie czyste. Mała potrącenie za to, że prześcieradło jest bardzo lekkie. Może na dłuższą metę zbyt lekki i niestabilny na 4 bagietki. Ale całkowicie w porządku za tę cenę. Chyba zawsze będę sama piec bagietki!

sprawdzona opinia 14/06/2021

Bisher habe ich Baguettes immer auf einem normalen Backblech gebacken und mir unter das Backpapier mit Alufolie stützen gebaut. Da wir nun keine Fertigbaguettes kaufen, musste ein Baguetteblech her. Ich habe die Baguettes wie vorher auch auf 240 Grad Heißluft mit einer Wasserschale im Backofen gebacken. Auf das Blech habe ich Backpapier gelegt, sodass ich nicht so einen großen Aufwand habe es zu reinigen bzw. damit es nicht festklebt. Was soll ich sagen, das Ergebnis war perfekt. Ich habe vier Baguettes gleichzeitig gebacken und sie sind hervorragend gelungen. Ich werde es demnächst auch mal ohne Backpapier testen und schauen, wie das klappt. Ich würde das Backblech immer wieder kaufen.

Do tej pory bagietki piekłam zawsze na zwykłej blasze i podkładałam je folią aluminiową pod papierem do pieczenia. Ponieważ nie kupujemy gotowych bagietek, musieliśmy skorzystać z tacy na bagietki. Tak jak poprzednio, bagietki piekłam w piekarniku nagrzanym na 240 stopni z miską wody. Na blachę kładę papier do pieczenia, żeby nie musieć spędzać zbyt dużo czasu na jego czyszczeniu i żeby się nie sklejał. Cóż mogę powiedzieć, wynik był doskonały. Upiekłam cztery bagietki na raz i wyszły rewelacyjnie. Niedługo przetestuję bez papieru do pieczenia i zobaczę jak się sprawdza. Kupuję blachę do pieczenia raz po raz.