





Forma do pieczenia bagietek
Forma do pieczenia bagietek
Podstawowe informacje
Świeże we francuskim stylu: ekskluzywna forma do pieczenia bagietek
Nieprzywierająca powłoka: chleb łatwo odchodzi od formy
Wysoka jakość: wykonana z wytrzymałej stali węglowej
Szczegóły dot. produktu
Niepowtarzalna przyjemność z pieczenia chleba we francuskim stylu: Dzięki wyrafinowanej tacy do bagietek od Feelino firmy Klarstein można teraz samodzielnie wypiekać pyszne białe chlebki. Blacha do pieczenia składa się z kilku wgłębień, w których ciasto chlebowe podczas procesu pieczenia wygina się, nadając mu oryginalny kształt bagietki. Wykonana z wysokiej jakości stali węglowej forma do bagietek ma wiele zalet: posiada dobrą powłokę nieprzywierającą, jest bezpieczna dla żywności i łatwa do czyszczenia. Ponadto blacha do pieczenia chleba jest wyposażona w specjalną perforację, która zapewnia optymalne rozprowadzanie ciepła, a tym samym bardzo równomierne rezultaty pieczenia. Dzięki temu świeża bagietka będzie miała równomiernie brązową, chrupiącą skórkę. Dzięki wstępnie uformowanym wgłębieniom tacy do bagietek można przygotować kilka chrupiących, świeżych bagietek naraz.
Do wina, wykwintnego deseru serowego, wybornego fondue lub rosołu: dzięki ekskluzywnej tacy do bagietek od Feelino by Klarstein możesz teraz z łatwością samodzielnie wypiekać francuski biały chleb!
Podstawowe informacje
- Ekskluzywna forma do pieczenia do bagietek
- Z zagłębieniami do formowania białych chlebów
- Materiał: wysokiej klasy stal węglowa
- z nieprzywierającą powłoką
- Specjalna perforacja zapewniająca dobre rozprowadzanie ciepła
- Równomiernie wypieczone chleby z chrupiącą skórką
- Łatwe czyszczenie
- Jednoczesne pieczenie większej ilości bagietek
- Dostępne dla 2, 3 lub 4 bagietek

Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 38 x 2,4 x 16 cm (szer. x wys. x gł.)
Zakres dostawy
- 1 x blacha / forma do pieczenia bagietek
Zakres dostawy
Dostępny natychmiast! Czas dostawy: 5 - 7 dni
