Steakhouse Pro Szafa do sezonowania mięsa
- 59,5 cm
- Steak Ager
- B
- Dostępny natychmiast!
- Czas dostawy: 4 - 5 dni roboczych
- Ekspresowa dostawa
- 14 dni na zwrot
Zalety
Pojemność: 98 l
Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60 - 85 %
Szafa do sezonowania mięsa - profesjonalne rozwiązanie do suchego sezonowania mięsa z precyzyjną regulacją temperatury i wilgotności Idealna do użytku domowego oraz komercyjnego.
Szczegóły dot. produktu
Odpowiednia dojrzenie zapewnia pełnię smaku: Szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro nie tylko uszlachetnia steki, ale także salami, szynkę lub suchą wieprzowinę. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz urządzenia, gwarantując, że nic nie zaszkodzi cennych kawałków mięsa. Wszystkie ustawienia można łatwo nastawiać za pomocą dotykowego panelu sterowania na zewnętrznej stronie drzwi, a proces dojrzewania przebiega automatycznie w urządzeniu w ciągu kilku tygodni. Ponadto przełączane białe światło LED tworzy atrakcyjną atmosferę dla przechowywanej zawartości. Dzięki temu szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro idealnie nadaje się do atrakcyjnego wyposażenia restauracji czy sklepu.
Idealna szafa dla najlepszej przyjemności: mięso jest bez wysiłku uszlachetniane i prezentowane w szafie do suchego dojrzewania Klarstein Steakhouse Pro .
Podstawowe informacje
- Jedna strefa chłodzenia
- Pojemność: 98 l
- Zakres temperatury: 1–25 °C
- Poziom wilgotności: regulowany w zakresie 60–85%
- Białe oświetlenie LED
- Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LCD
- System UVC może być przełączany automatycznie lub ręcznie
- Regulowane nóżki
- Zawiasy drzwi po prawej stronie (możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi)
- Uchwyt ze stali nierdzewnej
- Łatwe czyszczenie
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Urządzenie do zabudowy: Tak
- Zasilanie: 220–240 V~, 50/60 Hz
- Delikatne mięso: Jednostrefowa komora przechowywania zapewniająca optymalne warunki dojrzewania
- Perfekcyjny efekt: Idealnie przyrządzone steki z Twojej własnej szafy do sezonowania
- Zawsze odpowiednia temperatura: Precyzyjna regulacja temperatury w zakresie 1–25 °C gwarantuje idealne rezultaty
- Antybakteryjna: Wbudowany system UVC do mikrobiologicznego oczyszczania powietrza
- Najlepsze warunki przechowywania: Regulowany poziom wilgotności w zakresie 60–85%
Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 59.5 x 82 x 61.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Wymiary wewnętrzne: ok. 51 x 42 x 42.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Długość kabla: ok. 195 cm
- Waga: ok. 47 kg
Co zostanie dostarczone
- 1 x komora dojrzewania mięsa
- 1 x torba do zawieszania
- 1 x półka
- 1 x pojemnik na wodę
- 1 x solniczka
- Wielojęzyczna instrukcja użytkownika
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 4 - 5 dni roboczych