Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna

Steakhouse Pro szafa do sezonowania mięsa

Steak Ager Czarny 160 watt
6.459,99 zł 7.839,99 zł z podatkiem VAT
Dostępny natychmiast! Czas dostawy: 8 - 9 dni
14 dni na zwrot darmowa dostawa

Podstawowe informacje

Idealne mięso: elegancka, jednostrefowa  szafa do sezonowania mięsa w domu lub w restauracji

Czysta przyjemność: doskonale dopracowane steki z własnego Steak Ager

Zawsze odpowiednia temperatura: doskonałe dojrzewania mięsa dzięki precyzyjnie regulowanej temperaturze dojrzewania w zakresie 1 - 25 ° C 

Szczegóły dot. produktu

Mięso o odpowiedniej dojrzałości zapewnia doskonałe doznania smakowe: w szafie do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro można uszlachetniać nie tylko steki, ale także salami, szynkę czy też suszoną wieprzowinę.

Dojrzewanie na sucho (dry anging) to jedna z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod intensyfikowana smaku mięsa - teraz Klarstein Steakhouse Steak Ager wprowadza ją do Twojego domu. W prosty sposób i z zachowaniem najlepszych warunków otrzymasz doskonałe mięso najwyższej jakości. Nie potrzebujesz do tego żadnej wcześniejszej wiedzy, ponieważ dojrzewanie mięsa w szafie Steakhouse Pro przebiega samodzielnie: po prostu zawieś wybrane kawałki mięsa w środku na stojaku ze stali nierdzewnej, albo umieść je na półce ze stali nierdzewnej. Następnie ustaw żądaną temperaturę dojrzewania między 1 a 25 ° C, a wilgotność wewnątrz między 60 a 85%. Potrzeba jeszcze odrobiny cierpliwości, aby po 3-4 tygodniach będziesz móc cieszyć się doskonale dojrzałym stekiem. Zintegrowany system UVC gwarantuje antybakteryjną czystość wnętrza, dzięki czemu z kawałkami mięsa nic się nie dzieje. Wszystkich ustawień dokonuje się w bardzo prosty sposób za pomocą dotykowego panelu sterowania po zewnętrznej stronie drzwi.

Jak wiadomo, najpierw jemy oczami, dlatego zadbaliśmy o to, aby nasza szafa do sezonowania  mięsa Klarstein Steakhouse Pro również  z zewnątrz zachwycała swym wyglądem. Wolnostojąca lub do zabudowy, posiada front z drzwiami ze stali nierdzewnej i panoramicznym oknem z podwójnymi szybami, co pozwala na stałą obserwację dojrzewania steku. Przełączane, białe światło LED umiejętnie eksponuje zawartość szafy. Dzięki temu reprezentacyjna szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro idealnie nadaje się do wyposażenia restauracji i  sklepów.

Optymalne doznania smakowe: z eleganckiej szafy do łatwego sezonowania mięsa na sucho Klarstein Steakhouse Pro.

Pokaż więcej

Podstawowe informacje

Instrukcja obsługi PDF
  • jedna strefa chłodzenia
  • pojemność użytkowa: 98 litrów
  • zakres temperatur: 1 - 25 ° C
  • kontrola wilgotności: regulacja w zakresie 60 - 85%
  • białe oświetlenie wewnętrzne LED
  • dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LED
  • system UVC przełączany automatycznie lub ręcznie
  • nóżki z regulacją wysokości
  • drzwi zamykane na prawą stronę (możliwość zamiany)
  • uchwyt ze stali nierdzewnej
  • łatwa do czyszczenia
  • czynnik chłodniczy: R600a
  • nadaje się do zabudowy
  • zasilanie: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Steakhouse Pro, szafa do sezonowania mięsa, 1 strefa, 98 litrów, 1 - 25 °C, panel dotykowy, stal nierdzewna

Wymiary i szczegóły techniczne

  • wymiary: 59,5 x 82 x 61,5 cm (szer. x wys. x gł.)
  • wymiary wewnętrzne: 51 x 42 x 42,5 cm (szer. x wys. x gł.)
  • długość kabla: ok. 195 cm
  • waga: ok. 47 kg

 

Zakres dostawy

  • 1 x szafa do sezonowania mięsa
  • 1 x stojak 
  • 1 x półka
  • 1 x zbiornik na wodę
  • 1 x tacka na sól
  • wielojęzyczna instrukcja obsługi

Zakres dostawy

Dostępny natychmiast! Czas dostawy: 8 - 9 dni

7839.99 zł

Opinie klientów

Nie ma komentarzy do tego artykułu.